Annons

Annons

Annons

Gävleborgs län

HT lanserar ny sida för livesänd sport

HT har de senaste åren ökat sin satsning på livesänd sport.

Därför får den ett nytt hem på HT.se och i appen – och flyttar nu in i +Allt.

Text

HHC:s dramatiska kval till allsvenskan, skidor, folkrace och massor av lokal fotboll. Det är några exempel på sport som HT har livesänt den senaste tiden. Och satsningen på livesänd sport inte bara fortsätter utan den växer.

Vi har under våren lagt ner mycket tid på utformningen av vårt livesportinnehåll och hur det presenteras för dig på HT.se. Målet är att göra det så tydligt och enkelt som möjligt att ta del av våra livesändningar, repriser och highlights och det gör vi med en helt ny livesportsida på sajten och i appen.

Annons

Annons

– Fantastiskt roligt, det här har vi längtat efter att kunna erbjuda er tittare. Förhoppningen är att ni ska få en tydlig överblick om vad som väntar under en lång tid framöver. Det blir både mer lättillgängligt och snyggare, helt enkelt, säger Sportens reporter Victoria Mickelsson.

HT:s undersida för livesänd sport har fått sig ett ansiktslyft.

Från och med nu hittar du kommande, pågående och spelade matcher på livesportsidan. Där kommer även olika klipp och höjdpunktspaket som publiceras på HT.se att samlas.

– Det är bara att hänga med direkt. Vi är mitt inne i fotbollssäsongen och det rullar på med sändningar hela tiden, säger Victoria Mickelsson.

För att ta del av livesporten på HT.se krävs från och med 22 maj en prenumeration på det Bonnier News-gemensamma paketet +Allt, HT:s e-tidning eller papperstidning. Vi gör innehållet exklusivt för er som väljer att betala lite mer, helt enkelt.

Med +Allt får du också tillgång till över 40 lokala nyhetssajter plus alla artiklar på dn.se och expressen.se.

Här hittar du nya sidan för livesport: HT.se/livesport

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan