Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Läsartext
PRO Hudiksvall på Cinderellakryssning

PRO Hudiksvall deltog i Cinderellakryssning med nära 500 kryss-resenärer.

Detta är en läsartext.

Den 7-8 mars reste en grupp PRO-medlemmar på kryssning till Åland. Under bussresan med Lönns buss till och från Stockholm blev det en härlig stämning med bland annat lotteri, sång, godis samt information.

Efter ett lunch/fikastopp på Hagsta och en extra sväng med bussen i Stockholm, vidare över nya Guldbron, så var vi framme vid Cinderella.

Ombord bjöds vi på välkomstdrink av företaget Lönn buss och direkt därefter följde buffémiddagen.

Annons

Annons

Många av resenärerna kände igen varandra trots att vi kom från olika orter i vårt län. Totalt var vi nästan 500 kryssresenärer på Cinderella vilket gjorde det möjligt att hålla avstånd. Resenärerna umgicks under kvällen och njöt av underhållning och dans på flera platser på kryssaren.

Maria Dalebrant-Brännman och Lars Norlander gratulerar vinnaren Gun Molander Fotograf: Lars Norlander

Efter frukosten dag två bjöd Lönns buss på en lockande och innehållsrik presentation av företagets resekatalog med planerade resor under 2023 både inom vårt land, till Norge och ner i Europa. I avslutningen vann en av deltagarna från föreningen ett presentkort och lite smått och gott från Lönns.

Stockholms skärgård tog emot oss i en vit vinterskrud. Bussresan hemåt gick genom ett snörikt Stockholm och Uppland fram till matuppehållet på Hagsta och hemkomst till Hudiksvall enligt tidtabellen.

En efterlängtad och välordnad resa var slut och reseprogrammet visar att intresset är stort för årets kommande resor. Efter avslutningen på bussen önskade alla varandra en härlig vår och på återseende.

Lars Norlander, reseledare

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan