Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Läsartext
RPG:s årsmöte

Detta är en läsartext.

RPG:s årsmöte 2023 hölls i Baptistkyrkan. Bosse Normand hälsade alla välkommen och särskilt dagens tre gäster Stig Bergerståhl, Bengt Nordh och Mats Skoog som sjöng och spelade gitarr och dragspel.

Dagens program började med att Håkan Ström höll parentation över de vänner som avlidit under året. stunden inramandes av unison sång Blott en dag ett ögonblick i sänder.

Annons

Musikanterna fortsatte sedan och alla sjöng Släpp nu lite solsken in. Därefter följde blandad sång och musik: Hör mina ord, två låtar av Elvis , In my fathers house och Lustgården med flera.

Annons

Rösterna och musiken stämmer så bra överens att det är lätt att sjunga med. Stig och Bengt spelade på gitarr och dragspel ett medley med välkända sånger. Stora applåder följde. De avslutade sitt program med Tore Skogmans låt Håll alltid lyktan klar och skinande

RPG:s nya styrelse: Curt Sandberg, Marianne Normand, Britt Ström, Bo Normand, Bengt Näsfors, Anita Näsfors, Maj Anita Persson

Sångarna tackades med stora applåder och välkomnades tillbaka vid senare tillfälle. Därefter följde årsmötesförhandlingarna som leddes av Håkan Ström och Evan Berjlund som sekreterare.

Av verksamhetsberättelsen framgick att det varit många aktiviteter under året. Månadsmöten och studiebesök och några dagsresor ur programmet.

Bengt Nordh , Mats Skoog, Stig Bergerståhl

Besök av Torkel Selin, Östen Eriksson, Staffan Lindvall med flera och resor till Bollnäs och Bergsjö har genomförts. En lite längre resa gick till Tulpanlandet i Sollefteå där vackra tulpaner i olika färger kunde avnjutas och resan efter Indalsälven var en upplevelse.

En ny programpunkt var samlingen runt julsångerna. Självklart var det en surströmmingsfest men utan surströmming . Den fanns inte , det blev matjessill i stället. Då var det förlagt i Ingsta Kapell Rogsta.

Annons

Annons

Kassören gick igenom räkenskapsberättelsen och styrelsen beviljades ansvarsfrihet. Efter val och övriga frågor var det dags för kaffe och idag bjöds på smörgåstårta vilket smakade gott.

Sedvanliga åror och vinstbord försvann snabbt och alla var nöjda och gick ut i vårvädret som den här dagen var på sitt bästa humör.

Maj Anita Persson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan