Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Läsartext
Caféträff med pianoquiz

Detta är en läsartext.

Den 24 februari blev det återigen caféträff i PRO-lokalen. Denna gång var temat musikquiz till levande musik. Jeanette Berglund spelade först lite soft pianomusik medan deltagarna samlades och pratade om veckans och helgens händelser. Sedan fick alla sina tävlingskuponger för att kryssa i rätt svar.

Deltagarna svarar på quizfrågor

Annons

Annons

Jeanette spelade olika kända låtar och ställde frågor utifrån låtarna om dansart, färg, månad med mera. Det var inte så svåra frågor så när tävlingen var slut hade dom flesta alla rätt. Vinnare drogs och åtta pristagare gladde sig åt matinriktade vinster. Jeanette fick flera varma applåder och fortsatte spela till 25 medlemmars allsång.

Kaffe och smörgås och sedan information om kommande resor och aktiviteter. Den viktiga frågan om hur vi ska skydda oss mot telefonbedrägerier togs upp. Många tips och egna dåliga erfarenheter belystes och gruppen enades om att fortsätta med detta tema vid någon av de kommande träffarna. Träffen avslutades och alla önskade varandra trevlig helg och på återseende nästa fredag.

Maj-Britt Norlander

Gemenskap och bra stämning vid kaffeborden

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan