Annons

Annons

Annons

Nordanstig

Läsartext
Årsmöte med fortsatt nya möjligheter

Medlemmarna i Sågtäktens Bygdegårdsförening samlades till årsmöte, för att gå igenom förra årets verksamhet men också för att tillsammans, fatta kloka beslut inför det nya verksamhetsåret.

Detta är en läsartext.

Karin Olsson ledamot i föreningens Utvecklingsgrupp och ordförande Pär Westerberg, smakar på kaffe och smörgåstårta, efter avslutat möte.

Annons

Föreningens ordförande Pär Westberg, hälsade de närvarande, varmt välkomna!

Årsmötet fick genom Verksamhetsberättelsen ta del av föreningens stora utbud av evenemang, under det gånga året.

Likaså blev det en redovisning av det gedigna målningsarbetet av Bygdegården som gjorts av händiga och engagerade medlemmar!

Nödvändiga investeringar har också gjorts under året, ett arbete som fortsätter.

Annons

Verksamhetsberättelsen godkändes, likaså den ekonomiska berättelsen och styrelsen beviljades ansvarsfrihet enligt revisorernas förslag.

Annons

Budgeten för 2023 antogs och medlemsavgiften beslutades förbli oförändrade under 2023.

Positiva erfarenheter lämnades om att Bygdegårdsföreningen har en Facebooksida, Grannsamverkan Sågtäkten och också en sida som är kopplat till föreningens hemsida, som gör att fler nås av den verksamhet som vi välkomnar till i Bygdegården. Enligt webbansvarig Anne-Sofie Åhlén, så är det många som tar del av informationen av vår verksamhet, på både Facebook och hemsidan.

De ledamöter vars mandatperiod utgick, omvaldes till sina respektive uppdrag, enligt valberedningens förslag.

Styrelsen består av ordförande Pär Westberg, kassör Håkan Rudh, sekreterare Elsie Bäcklund Sandberg, ledamöter Anne-Sofie Åhlén och Tomas Öberg.

Årsmötet avslutades med att ordförande framförde ett varmt tack för deltagandet och visat intresse och inbjöd till kaffe och smörgåstårta.

Och visst var det så, att smörgåstårtan hade en liten skylt där det stod, Sågtäktens Bygdegård - mötesplats för de många människorna! Detta är styrelsens och föreningens ledstjärna! Och dagen till ära, fanns där också några små röda hjärtan, så passande på alla hjärtans dag!

Nu börjar ett nytt verksamhetsår med glädje, gemenskap och utmaningar!

Styrelsen för Sågtäktens Bygdegårsförening genom Elsie Bäcklund Sandberg

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan