Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Läsartext
PRO Delsbo-Norrbo och PRO Bjuråker blir PRO Dellenbygden

Detta är en läsartext.

PRO Delsbo-Norrbo och PRO Bjuråker hade sina årsmöten på Folkets Hus i Delsbo den 26 januari. Föreningarna ska slås samman till PRO Dellenbygden. Efter de enskilda mötena blev ett gemensamt årsmöte där det beslutades att bilda PRO Dellenbygden. 67 medlemmar samlades till mötet som inleddes med servering av smörgåstårtor och kaffe som stod och väntade på oss nere i A-salen. Börje och Anki hade dukat och förberett för oss. Innan mötet startade blev det musikunderhållning med Mats, Bengt och Stig. Mätta och belåtna kunde mötet börja. Tage Hammarström från PRO Bjuråker inledde mötet och bjöd sedan in Gerd Olsson som ordförande för mötet och Stefan Lönn som sekreterare.

Musikgänget

Annons

Annons

En ny styrelse bildades med Inger Sandberg som ordförande, Ingemar Svensk kassör, Stefan Lönn sekreterare, Leif Sandberg, Bengt Johnsson, Sigrid Norman, May Bäckström som ledamöter. May Bäckström valdes även till vice sekreterare. Stig Stuggare valdes som ersättare i styrelsen. Till revisorer valdes Monica Wahlman och Margareta Stuggare. En del ansvarsområden fylldes, en del blev vakanta. Stefan Lönn, valdes till webbredaktör, Lillemor Munther till friskvårdsansvarig, Leif Sandberg till konsumentansvarig, Ingemar Svensk till lotteriansvarig. En festkommitté med Margareta Stuggare, Katarina Fredlund Eriksson och Gunnar Eriksson, bouleansvarig och ansvarig för PRO-vetarna Tage Hammarström, med mera.

Tage avtackas

Valberedning fick styrelsen i uppdrag att lösa. Ett namn kom upp, behövs två till. När alla punkter var genomgångna avslutade Gerd mötet med några hälsningsord från Åsa Lindestam som önskade oss lycka till. Ordförande avtackade den förre ordföranden Tage Hammarström med en blombukett och även Gerd som hållit i årsmötet fick en blombukett. Lottringar hade sålts och det var dags för dragning. Många fina vinster hade skänkts från Åkes Motor, Jaktia och Kronans Apotek. Även presentkort från Hemköp fanns på vinstbordet. Mötet avslutades med några fler sånger av Mats, Bengt och Stig. Stefan visade på storskärm lite hur hemsidan ser ut och vad han har åstadkommit där. Efter några timmars möten samlades styrelsen för ett konstituerande möte och då kom det även fram att föreningen har fått två nya medlemmar denna dag.

En trevlig dag med ett fullt Folkets Hus. Nu ser vi framåt med vår nybildade förening.

Inger Sandberg

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan