Annons

Annons

Annons

Strömsbruk

Läsartext
Stämningsfullt i Sågtäktens bygdegård

En underbar tradition, sedan 2008, Advenstcafé med Nordanstigs Manskör.

Ett arrangemang av Sågtäktens Bygdegårdsförening i samarbete med ABF Hälsingekusten.

Detta är en läsartext.

Lena Liljedahl från nöjeskommittén hälsade de medverkande och besökarna varmt välkomna till denna kväll!

Stämningsfullt i Sågtäktens Bygdegård, Nordanstigs Manskör gjorde vår kväll!

Nordanstigs Manskör som firar 50 år och som gett oss så mycket av sång och musik. Kenneth Stare körens musikaliske ledare, har gjort flera arrangemang av de sånger som kören sjunger och även skrivit text och musik till en fin Julsång som framfördes.

Annons

Annons

Det blev en bred repertoar med härliga sånger, som gav den adventsstämning som vi vill få uppleva. Manskören sjöng både för och med publiken. Och visst sjöng vi med! Manskören gjorde vår kväll, gav en så fin start på adventstiden, med de vackra sångerna.

Under kaffeserveringen med den också traditionella adventsbullen och pepparkakor, blev det åror med fina vinster. Därefter fortsatte den fina kvällen i gemenskap och värme med det som berikar vår inre människa.

När programmet var slut, så blev det naturligtvis, extra sånger på begäran.

Elsie Bäcklund Sandberg från Nöjeskommittén, framförde varmt tack för en enastående kväll, glädjen över att få samlas, få ta del av allt detta som manskören bjudit på. Det är inte alla som får möjligheten till att samlas, vara med i en gemenskap och sjunga. Övertygelsen var stor, över att Nordanstigs Manskör sjöng denna kväll, även för dem alla.

Publiken gav varma applåder till manskören.

Lena välkomnade varmt till kommande arrangemang i julens tecken, nu närmast Stilla Julkväll med sång, musik och dikter av och med Anna Häreskog och Elsie Bäcklund Sandberg.

Ett varmt tack till alla och allt gott. Vi bär med oss mycket i vårt inre när vi vände hemåt i december mörkret, som ändå kändes så ljust på många sätt!

Nöjeskommittén genom Elsie Bäcklund Sandberg

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan