Annons

Annons

Annons

Nordanstig

Läsartext
Medlemsmöte för SPF seniorerna Nordanstig

Detta är en läsartext.

Marie Näsman Engberg presenterade sitt engagemang som anhörigsamordnare inom Nordanstigs kommun på Motell 17 rum i Harmånger. Mötet var besökt av drygt 30 människor som tog del av Maries anförande. Hon har en gedigen kunskap inom sjukvård och redogjorde för hur ensamhet inom alla olika grupper av människor kan ge negativa effekter.

Hon betonade att inom länet har självmorden ökat oroväckande inom alla åldersgrupperingar. Tiderna verkar oroande numer så medmänsklighet är viktigare än någonsin. En kort frågestund vidtogs innan hon tackade för sig och fick en välförtjänst applåd.

Annons

Annons

Man vet ju att möten mellan människor och sångar-musikglädje är väsentlig, då serverades kaffe med smörgås och det lyssnades och sjöngs till kaka och påtår. I sedvanlig ordning vidtog lotteri och därefter, svarade Yvonne på frågor och redovisade bland annat om en ordförandeträff där ordförande och vice ordförande deltagit. Hon redovisade bland annat att besökarantalet varierande på medlemsmöten inom distriktet.

Efter lottdragningen tackade Yvonne för den goda uppslutningen, sångarglädjen och musiken varefter alla for hem i det begynnande mörkret.

Ove Wallberg

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan