Annons

Annons

Annons

Nordanstig

Läsartext
Vilken härlig musikkväll i Sågtäktens bygdegård

Det var med stor glädje som Nöjeskommittén i Sågtäktens bygdegård, i samarbete med ABF Hälsingekusten välkomnade till Musikcafé med gruppen FHS, Frank, Holmberg och Skäre.

Glädjen var stor att så många kommit denna oktoberkväll, för att få uppleva det som berikar vår inre människa.

Detta är en läsartext.

Frank, Holmberg och Skäre bjöd på en härlig musikkväll i Sågtäkten.

Annons

I välkomnandet uttrycktes att i den oroliga värld vi lever i, så får vi mötas och tillsammans uppleva sång, musik och gemenskap, som så många inte har en möjlighet till, på något sätt!

Vi tänker på alla dem som är drabbade och vi måste tro att ljuset ska vinna över mörkret. Vi får mötas, vi behöver varandra och vi behöver sången och musiken som ger oss så mycket!

Annons

De medverkande Arne Holmberg, Staffan Skäre och Roger Frank bjöd på en enastående musikalisk resa av stora mått! Gruppen bjöd på en mycket bred repertoar, som inbjöd publiken till att sjunga med.

Annons

Det blev kaffepaus, med äppelkaka och grädde och försäljning av åror med fina vinster som väntade. Efter pausen intog musikerna scenen igen och bjöd på mer sång och musik, till publikens stora glädje. Applåderna talade sitt tydliga språk.

Lena Liljedahl från Nöjeskommittén berättade för musikerna att de självklart måste bli en sång till, när de avslutat sitt program och så blev det! Därefter utryckte Lena nöjeskommitténs stora tack för den fantastiska kvällen, där det blev så många minnen som kom fram, genom sångerna och musiken. Det blev en helkväll. Upplevelser som man bär i sitt hjärta!

Lena riktade också ett varmt tack till alla som kommit och välkomnade tillbaka till höstens aktiviteter, som hon berättade om.

På väg hem kommer tankarna och funderingar över, hur skulle vårt samhälle se ut och hur skulle vi människor må om inte sång och musik fanns?

Allt blir så tydligt, tack för sången och musiken! Vi alla behöver den!

Nöjeskommittén genom Elsie Bäcklund Sandberg

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan