Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Insändare
Bankhjälp – finns inte empatin i ekonomiska kriser?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Under den tillfälliga ekonomiska krisen fick inte signaturen A.L. någon hjälp från banken, skriver hen.

Bild: TT

Annons

Jag är en pensionär som jobbar till och från för att få vardagen att gå ihop. I april blev det inte något arbete på grund av arbetsbrist, vilket innebär att min ekonomi blir "lidande" i maj. Räkningarna kommer ju ändå!

Har ett lån på Hudiksvalls Sparbank som jag betalat på i flera år utan problem. Nu ville jag få lite hjälp att kanske ta bort amorteringen i slutet på maj och bara betala räntan. Men banken svarade att det kostar 750 kronor, alternativt är att skjuta på amorteringen och betala dubbelt nästa månad (Juni). Vad blir man då hjälpt med?

Annons

Annons

Finns det överhuvudtaget ingen empati inom bankvärlden numera? Som "vanlig" gräsrotsmänniska är man helt i storfinansens klor.. Banktjänstekvinnan bara beklagade när jag gick därifrån. Det hjälpte ju inte mig.

Tråkigt att det inte ska gå att ha empati nog för att hjälpa till vid tillfällig ekonomisk kris! Hoppas aktieägarna får sin utdelning fast jag inte kommer att kunna betala i maj.

A.L.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy