AnnonsStora Coop Bollnäs

Så fixar Coop Bollnäs cateringverksamhet sommarens fester: "Vi tycker om utmaningar"

Smörgåstårta, buffé, fruktkorg eller skaldjurssoppa? Bara fantasin sätter gränserna för vad personalen på Coop Bollnäs cateringverksamhet kan göra.

– Vi hjälper gärna till och ger tips och råd till både privatpersoner och företag, säger Elin Lindblom, färskvaruchef.

Elin Lindblom är färskvaruchef över Coop Bollnäs cateringverksamhet.

2012 bestämde sig Coop Bollnäs för att bredda utbudet i butiken. Samma år byggde de en delikatessdisk och öppnade en cateringverksamhet. Båda satsningarna blev en succé – och idag blomstrar affärerna.

– Det som skiljer oss från våra konkurrenter är att vi bland annat har riktigt bra priser. Vi hjälper även våra kunder att skräddarsy menyer samt kommer med tips och råd kring allt från förrätter till efterrätter, säger Elin Lindblom, färskvaruchef på cateringverksamheten.

Mycket av det som kunderna kan beställa från Coop Bollnäs cateringverksamhet produceras direkt i butiken. De använder främst svenska råvaror, men de har även ostar från till exempel Italien och andra utländska delikatesser. Elin Lindblom och hennes sex kollegor har tagit fram en broschyr med förslag på maträtter, men hon betonar att det bara är en guide.

– Vårt mål är att ta fram det bästa till våra kunder. Broschyren visar bara upp vårt basutbud, men vi tycker om utmaningar. Kom in och prata med oss om ni är ute efter något speciellt, säger hon.

Se hela menyn och beställ din catering hos Coop Bollnäs här

Coop Bollnäs planerar att börja köra ut beställningar innan sommaren.

Om du går till Coop Bollnäs för att hämta en broschyr så kommer du att bland annat att hitta information om smörgåstårtor, laxsnurror, pastasallader, potatismuffins och chokladtårtor. Flera av maträtterna går dessutom att få både laktos- och glutenfria.

– Du måste lägga din beställning tre vardagar innan du vill hämta dina maträtter i butiken. Vi kör inte ut beställningar, men vi planerar att börja göra det innan sommaren, säger Elin Lindblom.

Vi har lång erfarenhet och väldigt många idéer. Hos oss arbetar bland en kock och en konditor som gör allt för att våra kunder ska bli nöjda

Idag anlitar både privatpersoner och företag Coop Bollnäs cateringverksamhet. Vill du ha en vegetarisk buffé till studentfirandet – eller läskande goda tårtor till barnkalaset?

– Det är inga problem. Vi tar både stora och små uppdrag. En jul tog vi till exempel fram 50 julkorgar med produkter till kommunen. Vi har även gjort 200 snittar åt en klädbutik som skulle ha ett event, säger Elin Lindblom och berättar att de också kan skala upp – och skala ner menyer.

Missa ingenting – följ Coop Bollnäs på Facebook här

Vegetarisk buffé till studentfirandet eller tårta till barnkalaset? Inga problem för Coop Bollnäs!

Vill du inte ha en hel meny fixar Coop Bollnäs cateringverksamhet både förrätten, efterrätten och tillbehören.

– Vi har lång erfarenhet och väldigt många idéer. Hos oss arbetar bland en kock och en konditor som gör allt för att våra kunder ska bli nöjda, säger Elin Lindblom.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Hudiksvalls Tidnings redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på [email protected]
Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy