Annons

Annons

Annons

Gävleborgs län

Insändare
INSÄNDARE: Stoppa Miljöpartiets extrema politik

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Kan inte alla liberaler, centerpartister, vänstern, moderater, KD och SD göra gemensam sak och komma överens med sossarna och iscensätta en kompromiss som sätter P för MP:s framfart?

Det är fullkomligt horribelt hur ett extremistparti får lamslå vårt samhälle med restriktioner och lagar som till slut leder till vår livsstils förfall. Vilket med största sannolikhet är MP:s yttersta mål.

Annons

Miljöpartiets språkrör Per Bolund och Märta Stenevi.

Annons

Alla ska leva som dem, ha samma åsikter som dem, klä sig lika, förflytta sig lika, äta lika... hmmm! Vänta här nu? känns inte detta igen? Är inte detta extremt?

Vi delar alla ansvaret för denna situation där vår oförmåga att rucka vår stelhet och samarbeta lett till att ca 4% av oss styr de resterande 96% tillbaka till Hedenhös.

Så snälla alla andra partier slå era (kloka) huvuden ihop och lös denna demokratiska travesti.

För att lösa de påstådda extrema miljöproblemen bör de 4% så snart som möjligt anamma sin valda livsstil till 100% och totalt avstå från allt som har en miljöpåverkan, gärna då i samlad trupp på samma geografiska plats, helst väldigt långt söder ut med mycket gräs.

4% mindre utsläpp, avgaser, köttkonsumtion, 4% mindre användande av sjukvård, medicin, vaccin, vatten och avlopp skulle nog låta dem nå en bra bit till sina mål.

Om vi sedan (de andra 96%) tar en mer klorofyllnykter väg och värnar om miljön utan att förpassa Sveriges ekonomi och levnadsstandard tillbaka till den tidsepok så väl beskriven av Moberg, når vi nog ännu längre.

Om snart ett år är det val och då kan förhoppningsvis vi alla (96%) enas om att hoppa över salladen.

Guido Fawkes

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan