Annons

Annons

Annons

Insändare
INSÄNDARE: Hemkörning från Coop till Söderala – det kunde jag visst glömma ...

När postnumret ska avgöra vem som får hemkörning från Stora Coop blir det lite märkligt att det funkar till Hudiksvall, men inte till Söderala. Borde man inte måna om sina kunder på hemmaplan? undrar Kerstin. Coop skriver svar direkt.

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Kerstin i Söderala stötte på problem när hon skulle använda sig av Stora Coops satsning att beställa varor digitalt.

Bild: TT

Annons

Läser med glädje om Stora Coops nya satsning för sina kunder om att lägga en digital beställning och beslutar mig för att att göra så.  Tillhör ju 70 plus-folket och tar hänsyn till avstånd och isolering. Gör en lista på vad jag behöver handla, och lite extra godsaker till helgen. Men innan jag börjar lägga min beställning kontrollerar jag om det går att få varorna hemkörda. Det finns  en ruta man kan fylla i sitt postnummer i,  i mitt fall 826 61, för att se om hemkörning går att få. Men det kunde jag ju glömma ... Till Söderala går det inte att få varorna hemkörda, men till Hudiksvall går det bra.  Var ligger logiken i det? Är det inte bättre att i första hand måna om alla sina kunder på hemmaplan?

Annons

Annons

Kerstin

SVAR DIREKT: Hej Kerstin. Vi tycker att fler ska ha möjlighet att handla mat online och få tillgång till sin beställning på ett sätt som passar en. Och vår målsättning är att fortsätta att utveckla vårt erbjudande i området. Idag finns inte möjligheten att få beställda varor levererade hem om man bor i Hudiksvall. Däremot har man möjlighet att hämta beställd mat i ett av våra hämta-skåp som ligger i anknytning till Stora Coop Hudiksvall. Och vid Stora Coop Söderhamn erbjuder vi hämta-i-bil. Tillhör man en riskgrupp och vill ha leverans av matvaror från sin lokala butik och bor i Söderala kan man kontakta Söderhamns kommun som har en tjänst som vi stödjer. Du kan även kontakta vår butik i Söderhamn så hittar vi en lösning som passar dig.

Coop

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan