Annons

Annons

Annons

Annons

Hudiksvall

Läsartext
LÄSARTEXT: RPG:are gjorde studiebesök hos Monitor

En vanlig eftermiddag i mars samlades ett 25-tal medlemmar i RPG pensionärsförening till en trevlig stund för att sedan ta en promenad till ett studiebesök.

Detta är en läsartext.

Bild: Läsarbild

Annons

Samlingen var i Baptistkyrkan där det vankades gofika och många trevliga samtal mellan medlemmarna. Lite information om vårens program med träffar och resor blandat med allsång följde, innan alla gick tvärs över gatan och blev mottagna av Monitors vd Morgan Persson.

Bild: Läsarbild

Annons

Annons

I den mycket vackert inredda samlingslokalen fick vi information om företaget. Framlidne Åke Persson startade det och Monitor har nu vuxit över världen. Man har idag cirka 300 medarbetare på olika platser. På den vackert utskurna världskartan kan man se utbredningen.

Bild: Läsarbild

Allt startade i byn Ytterhavra i Ängebo och i hela lokalen hade olika bynamn från just Ängebo använts på de olika rummen. Vi gick sedan igenom den tre våningar stora byggnaden och alla blev imponerade över hur väl genomtänkta alla utrymmen är, med ljudisolering, ventilation mm. Efter cirka två timmars rundvandring tackade vi Morgan för ett mycket fint besök och trevlig info. Alla var nöjda när vi skildes åt.

Maj Anita Persson

Annons

Annons

Till toppen av sidan