Annons

Annons

Annons

Insändare
INSÄNDARE: Tragiskt att den som kläckte idén inte hyllades

Fanns det inte plats att ta med hen som kläckte idén med matavfallspåsar i fruktdisken när man åkte på gala i Stockholm? undrar JanÅke Larsson. Eva B Nilsson, avfallsavdelningen i Hudiksvalls kommun skriver svar direkt.

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Kommunen och Eva B Nilsson vann priset Årets cirkulära initiativ, för ett projekt med papperspåsar för matavfall i mataffärernas fruktdiskar. Privatpersonen som kläckte idén nämns inte ens vid namn, menar insändaren.

Bild: Henrik Sjöström

Annons

Grattis till priset Hudiksvalls Kommun som ni fick på Återvinningsgalan i Stockholm. Det är bara tragiskt att privatpersonen i fråga som kom med idén på Coop inte fanns på plats. Hen är inte ens nämnd vid namn eller funnits på bild någonstans. Men eftersom ni var fem stycken som åkte så fanns det säkert inte plats för hen.

Annons

Annons

JanÅke Larsson

SVAR DIREKT: Hej igen Jan-Åke Larsson. Det är så enkelt att tipsaren inte ville vara i offentligheten. Vi och COOP har ett skönt och öppet samarbete där det finns plats för alla. Vi firar så klart med tipsaren på annat sätt. Härligt att jobba i en positiv anda och lägga energin på steg i klimatomställningen. Du är välkommen att kontakta mig om du har fler frågor och funderingar.

Eva B Nilsson, avfallsavdelningen

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan