Annons

Annons

Annons

Gävleborgs län

Insändare
INSÄNDARE: Hur många kunder lyckades ni lura med extrapriset Coop?

Morötterna som skulle ha kostat 2,90 kronor per kilo kostade till slut cirka 13 kronor kilot. Signaturen Missnöjd kund känner sig lurad och tycker att skyltningen gjorde det otydligt för kunden vad erbjudandet egentligen gällde. Coops presstjänst skriver svar direkt.

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

De billiga morötterna var inte så billiga längre när insändarskribenten kollade kvittot.

Annons

I vecka 37 hade Coop morötter, rödbetor och lök för 2,90 kronor kilot. Jättebra pris och många passade på att handla av alla sorterna. Vid skylten för morötter stod det "max 3 kg", likaså vid lök och att rödbetorna var på ingående. Hur många kunder/medlemmar lyckades Coop lura? Du fick köpa sammanlagt 3 kg av grönsakerna men det stod det ingenstans. Det stod ju "max 3 kg vid morötterna" och likaså vid löken. Detta var inte bara en dag som det blev så här utan flera, kanske hela veckan.

Annons

Annons

Jag fick höra sedan att vissa kassörskor/kassörer påtalat i kassan att det var bara sammanlagt 3 kg, men alla hade inte turen att hamna hos hen. Jag upptäckte att jag betalat cirka 13 kronor kilot för morötterna.

Att vi kunder blir lurade på Coop, det händer då och då – där måste man vara vaksam hur varorna är skyltade. Vill ni på Coop ha kunder så får ni behandla dem väl och inte lura dem.

Missnöjd kund

SVAR DIREKT: Våra kunder och medlemmar är det viktigaste vi har och självklart är det viktigt att de blir nöjda när de handlar i våra butiker. Vi förstår din frustration och ber så mycket om ursäkt. I det här fallet har det tyvärr blivit fel och istället för att samskylta det väldigt prisvärda erbjudandet på svenska grönsaker så har man satt upp separata skyltar för varje grönsak och därmed skapat förvirring. Berätta detta för butikens personal så kompenserar de dig för detta. Våra förmånliga erbjudanden ska vara tydligt formulerade och vi går nu igenom dem för att undvika liknande missförstånd framöver.

Coop

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan